Σεμινάριο Sushi με την executive chef της Cardinal S.A. κ.Κατερίνα Χανιώτη

2017-12-06 23:02
 
Κυρίες και Κύριοι, Συνάδελφοι και Μέλη της Λέσχης μας.
Σε συνέχεια των δράσεων της Λέσχης μας,σας ενημερώνουμε ότι στις 18-19/12/2017 στο αμφιθέατρο της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων,στο ξεν/χείο Debono στα Γουβιά,θα διεξαχθεί σεμινάριο Sushi.
To σεμινάριο θα γίνει από την Executive chef της εταίριας Cardinal SA 

κ.Κατερίνα Χανιώτη.

Την Δευτέρα  18/12/2017 το σεμινάριο θα είναι αποκλειστικά για τους μαθητές της Σχολής.
Ενώ την Τρίτη 19/12/2017 για τους συναδέλφους και τα μέλη της Λέσχης.
Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 4 ώρες και θα ξεκινήσει στις 12:00 στο αμφιθέατρο της Σχολής
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τα παρακάτω :
1. Εισαγωγή
2. Ποια είναι τα κύρια υλικά για να φτιάξουμε sushi και πως αυτά ετοιμάζονται;
  • Ρύζι (πώς φτιάχνεται το ρύζι για sushi; Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες κατηγορίες ιαπωνικού ρυζιού;)  
  • Sushi Seasoning (Τι είναι το Sushi Seasoning και πώς φτιάχνεται;)
  • Sushi Sauces (πώς φτιάχνεται μια Sushi Sauce; Η Chef δείχνει πως ετοιμάζεται η Kabayaki Sauce, η Spicy Mayo, η Ponzu Sauce κ.ά.)
3. Είδη Sushi
  • Εκτέλεση Βασικών Ειδών Sushi – η chef δείχνει: Special Cajun Maki Roll, Inside out Roll (Uramaki), Special Shrimp Temaki , Gunkan, Nigiri, Temaki.
 
 
Παρακαλείστε να προσέλθετε εγκαίρως.

 

Επαφή

ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Αλυκές ,Ποταμού Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας , ΚΕΡΚΥΡΑ, 49 100 +306948576533 corfuchefs@gmail.com