Σεμινάριο με τον chef de patisserie κ.Στέφανο Καζιάνη
2017-04-05 13:28
Την Τρίτη 04/04/2017 στην αίθουσα της Σχολης Τουριστικών Επαγγελμάτων ο chef de patisserie κ.Στεφανος Καζιανης,παρουσίασε τεχνικές και τρόπους στησίματος γλυκών,για τους μαθητές της Σχολής.
Παρουσιάστηκαν οι παρακάτω παρασκευές :
Mango Compote - Cremeux Lemon - Strudel Chocolat -Brownies - Chocolate Sponge Cake - Crème Pralinée.
Παρακαλώ, περιμένετε...
Επαφή
ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αλυκές ,Ποταμού Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας , ΚΕΡΚΥΡΑ, 49 100
+306948576533
corfuchefs@gmail.com