Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας

2018-12-12 03:47
H Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας με πολύ χαρά ανακοινώνει το πρώτο σεμινάριο ,για τούτο τον κύκλο σεμιναρίων, που θα ακολουθήσουν.
Το σεμινάριο για τα μέλη της Λέσχης και τους συναδέλφους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/12/2018 και ώρα 12.00μμ στο αμφιθέατρο της Σχολής  Τουριστικών Επαγγελμάτων, στο ξεν/χειο DEBONO στα Γουβιά.
Τα  θέματα του σεμιναρίου θα είναι:
• Η φιλοσοφία της πίτσας, και η Ιστορία της
• Τα άλευρα-Πρώτες Ύλες (Σύσταση Υλικών, Μαγιά, Θερμοκρασία, Έλαια - Λίπη)
• Την επιλογή των αλευρων σε σχεση με τον τροπο ζυμώματος άρα με το τελικο προιόν που θέλουμε να φτιάξουμε.
• Την μαγια
• Την ζύμωση
• Τα υλικά
• Ζυμάρι πίτσας
• Ανοιγμα ζυμαριου
• Γαρνιρισμα- φινιρισμα
• Ψησιμο
• Τύποι Φούρνων
To σεμινάριο θα διεξαχθεί από τον chef και ιδιοκτήτη του εστ/ρίου La Tavola Calda κ.Nino Frezza.