Εγγραφείτε μέχρι τέλος Ιουνίου στο Worldchefs Congress & Expo 2016

2016-06-15 00:58

Aγαπητά μελη,

Εγγραφείτε μέχρι τέλος Ιουνίου στο Worldchefs Congress & Expo 2016, στο μοναδικό γεγονός της γαστρονομίας που διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά στην χώρα μας, στην προνομιακή τιμή των 300€.

H τιμή των 300 ισχύει μόνο για τους έλληνες Chefs και Young Chefs που είναι μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://worldchefs2016.org/content/registration

και καθώς θα γίνει η είσοδος σας στο σύστημα, επιλέξτε την χώρα Greece και ακολουθήστε τα βήματα για την ολοκλήρωση της εγγραφή σας.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, η γραμματεία του Congress  της εταιρείας Artion Conferences & Eventsθα σας αποστείλει επιβεβαίωση.

Το WORLDCHEFS Congress & Expo  πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σήμα κατατεθέν της πολύχρονης παράδοσης των Αρχιμαγείρων παγκοσμίως. Έχει διοργανωθεί σε πάνω από 35 πόλεις σε όλο τον κόσμο κατά την ένδοξη ιστορία των 82 χρόνων του, και το 2016 είναι η πρώτη χρονιά που το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε χώρα της Μεσογείου και μάλιστα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το Worldchef θα διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη, από τις 24 – 27 Σεπτεμβρίου 2016, στο Διεθνές και Εκθεσιακό Kέντρο Θεσσαλονίκης. Αρχιμάγειρες, επικεφαλείς ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων, διευθυντές εταιρειών τροφίμων, νέα ταλέντα στον κλάδο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, μαζί με επιχειρήσεις εισαγωγής & εξαγωγής τροφίμων και εξοπλισμού απ’ όλον τον κόσμο, θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάτω από μια στέγη για 5 ημέρες, να δικτυωθούν, να ενημερωθούν και τελικά να αναπτύξουν περαιτέρω τις εργασίες και το επάγγελμα τους.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.worldchefs2016.org

Mε εκτίμηση,

Αναστάσιος Μπαλανίκας

Πρόεδρος  Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας