1o Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

2019-10-15 20:43
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας πιστή στους στόχους της,ξεκινά και φέτος,μια καινούρια σειρά σεμιναρίων.Το πρώτο σεμινάριο,εχει οριστεί για τις 18 Νοεμβρίου 2019 με τον βραβευμένο pastry chef Λασκαρίδη Σωτήρη.
Προσεχώς,θα αναρτηθούν οι λεπτομέριες  διεξαγωγής του σεμιναρίου.
 
Ακολουθεί ένα μικρό βιογραφικό του  κ.Λασκαρίδη
Ο κ.Λασκαρίδης Σωτήρης γεννήθηκε το 1980 στον Πειραιά. Μεγάλωσε μέσα στα αρώματα του φρέσκου παγωτού της φρέσκιας φράουλας και του καβουρδισμένου αμυγδάλου. Είναι η τρίτη γενιά που ακολουθεί τη ζαχαροπλαστική και την παρασκευή παγωτού και συνεχίζει να δημιουργεί στο κατάστημα "Παγωτά Καβάλας". Έχει εργαστεί σε μεγάλα ξενοδοχεία οπως Κυπριώτης Πανόραμα 5* ,Πεντελικόν 5* ,Stanley 4* και επίσης σε βραβευμένα εστιατόρια όπως Σπονδή 2 αστέρια Michelin ,Sibus Αίγλη Ζαππείου ,εστιατόριο Δάφνη ,Αίτνα catering.Τα τελευταία χρόνια διδάσκει τη Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιητική τέχνη . Έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Λέσχης αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και μέλος της ειδικής επιτροπής επιστημόνων ΕΟΠΠΕΠ. Το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική τον ώθησαν να δημιουργήσει νέες τεχνικές και πρωτότυπες συνταγές